måndag 17 september 2012

Göteborg

Vi har haft en lugn och skön helg i Göteborg :)

Det var kändistätt på hotellet, dels var svenska damlandslaget där eftersom de skulle spela mot Holland på lördagen (de vann den matchen om jag fattat rätt ;P). De skulle spela på Ullevi och vi såg läktaren från hotellrummet, mycket publik var det!

Sen vi frukosten på lördagen knatar Stefan Gerhardsson (Stefan från Stefan och Krister) in, först var vi osäkra på om det var han för det kändes ju lite otippat men jo då nog var de han alltid. Han spelade på Lisebergsteatern på fredagskvällen. 

Vi drev runt en stund på stan och småhandlade lite, fika och bara mös. Såg massa poliser som hade koll på nån demostration mot nått parti som propagerade eller så. 4 personer som pratade på ena sida gatan, massa poliser mellan och typ 150 pers på andra sidan vägen. Udda syn!

 Sen gick vi till hotellet och tog det lugnt, gjorde oss iordning och gick och åt på Italiensk resturang, där det satt ett brudpar med lite familj. Otippat ;-)

Sen gick vi till Lorensberg och tog en drink innan det var dags för föreställningen! Galenskaparna och After Shave levererade som vanligt! Superkul att se alla nummer som man bara sett på DVD förrut! (En del från innan jag ens var född :P)

Söndagen gick vi till Nordstan och köpte present till Tuva ;) drev runt en stund och sen åkte vi hem. Då fastnade vi i köer två gånger pga trafikolyckor. Den första var de ett helt lastbilssläp som hade vält!

Lite bilder (vilket jag är fruktansvärt dålig på att ta när jag och Calle åker iväg, 55 bilder på en hel helg! De är ju ingenting!)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar