söndag 22 april 2012

Hoppning i Håbo

Filippa och Ellen var och tävlade idag. Hoppning stod det på schemat!

Först var det en Clear Round LD, ett stopp vilket ger fyra fel men resten av banan var felfri! En toppen runda med ordentlig och bra fart. Ryttaren var fokuserad, lugn och medveten  om vad hon gjorde, eller det såg ut så i alla fall! De har mognat båda två! 

Sen var de väntetid och sen en LC två stop på 2:a hindret och sedan ett bra språng över det,  efter det valde Ellen att gå ut, det var inte värt att bråka och hålla på när de hade en så bra runda i ryggen efter som språnget över 2:an var bra och hon bjöd så valde hon att ge sig när det funka bra. 
Galoppen var bra och känslan på banan var annorlunda mot förra säsongen och vi är supernöjda! Det var så otroligt mycket som var så bra, det känndes som en rolig och positiv dag och alla var glada när vi åkte hem! Både ponny, ryttare och teamet.

Filippa betedde sig super med allt runt omkring också! De red fram delvis på en väg där det möttes hela tiden och det funkade prima, det var även lite rörigt på framridningen och underlaget var geggigt. Men Filippa störde sig inte på alla andra utan var positiv och glad, så hon var jätteduktig!

Bilder!











(sorry emma, jättedålig bild eftersom inställningarna var fel men Filippa var fin!)

1 kommentar: